Styrketräning

Här hittar ni alla de serier av styrketräningsprodukter som säljs och levereras av STI. Det finns alla typer av redskap i flertalet utförande och designer. Sammantaget för alla serierna är att dom omvittnat ger bästa möjliga prestanda, hållfasthet, driftsäkerhet och funktions kvallité.

Oavsett vilken maskin ni väljer ur STIs sortiment så kommer den att vara en bra investering då avkastningen i form av kundernas positiva  träningsresultat kommer att vara påtagliga.

productList.xslt
 MDM-004 Sittande rodd

Noble 

Detta är den lyxigaste serien i sortimentet och maskinerna är av absolut bästa kvalitét där alla materialval är gjorda efter kravet om maximal livslängd. Flera av maskinerna har rörelser som är oberoende av varandra och flera har konverterande rörelse som antingen gör rörelsen bredare eller smalare i slutfasen beroende på vilken rörelse det är. Maskinerna i serien är utrustade med en LCD skärm för maximal träningsinformation.

MV-014 Benspark

Mira

Är en serie i hög kvalitét som är anpassad för att användas i alla former av träningsanläggningar och som passar lika bra i företagets motions anläggning som i det större gymmet. Designen är modern och kraftfull.

 XLY1314-A

 

 

Mira Kombi

Är en serie i hög kvalitét som är anpassad för att användas i alla former av träningsanläggningar och som passar lika bra i företagets motions anläggning som i det större gymmet. Designen är modern och kraftfull.
Mira kombi är för dig som saknar plats men ändå vill ha en kombi maskin med samma rörelse kvalité som en singelmaskin.


 M6-001 bröstpress

 

 

M6

Är en serie som passar för dig som driver lite mindre verksamhet som hotell, företag, förening etc. Där slitaget inte är lika högt som på ett kommersiellt gym. M6 är både prisvärd och av hög kvalité!

 Benspark/böj kombi

BH Fitness TR serie

Var maskin i serien har två stycken rörelser som kombineras på ett funktionellt riktigt sätt och ger en rörelse kvallitet som är jämförbar Med en singel maskin. Bästa kvalitét på materialval och lack skapar en lyxig känsla och maskinerna passar utmärkt på anläggningar som vill skapa fullvärdig träning på liten yta.

 XH-021 Knäböj stativ

 

 

Noble Basic

Detta är bas utrustningen av den lyxigaste serien i sortimentet och maskinerna är av absolut bästa kvalitét där alla materialval är gjorda efter kravet om maximal livslängd

 Multimodul

Kabelmaskiner/ DAP

Ett urval av STI's Multimoduler presenteras här.

 Pulldown

Free weight

En futuristisk designad maskinserie för frivikts träning.  Maskinerna är kraftigt överdimensionerade för att klara de höga viktbelastningarna som periodvis maskinerna utsätts för.

 Hantlar 2

Vikter & tillbehör

STI´s sortiment av vikter, hantlar, skivstänger, kettlebells, ställningar, bänkar mm. samt övriga tillbehörs produkter.

 

   

 

 Klicka dig in på menyn till vänster för att lista samtliga produkter inom samma märke och kategori.