TJÄNSTER

Tjänster

Vi har totalt levererat ca 80- 90.000 maskiner.

TJÄNSTER

Lager

STI har idag ett lager på ca 2500 kvm som vi alltid försöker hålla välfyllt med alla våra produkter. Alla de mer frekventa produkterna finns för omgående leverans såsom vikter, hantlar, skivstänger och bas maskiner.

TJÄNSTER

3D RITNINGAR

Låt oss vara med i planeringsstadiet oavsett om det gäller nybyggnation eller ombyggnation.
Vi hjälper er att skräddarsy inredningsförslag i lokalen redan när ni är på planeringsstadiet så att ni kan se att det ni är intresserade av verkligen får plats i lokalen med hjälp av 3D teknik.

TJÄNSTER

Montering

STI säkerställer alltid produktens kvalitet genom att vi alltid monterar de produkter vi säljer. Alla maskiner och elektroniska produkter sätts ihop och kontrolleras innan leverans för att säkerställa att dom är 100% i sin funktion.

TJÄNSTER

Leverans och Installation

Vi har snabba leveranser och exakta installationer allt efter kundens önskemål. Leverans från dörr till dörr garanterar att du blir 100% nöjd med din träningsanläggning oavsett storlek. Vi levererar direkt från vårt lager på 2500 kvm som alltid är välfyllt av ny och begagnad utrustning.

TJÄNSTER

Reservdelar

Vårt reservdelslager omfattar idag mer än 1000 olika artiklar och detta garanterar att vi alltid kan ombesörja våra åtaganden avseende garantier och service samt ha snabba leveranser av beställda reservdelar.

TJÄNSTER

SERVICE

STI har idag ett av marknadens starkaste serviceutbud och vi är specialiserade på STIs träningsutrustning, därför skall du låta oss serva din STI produkt eller produkt levererad av STI. Vi hjälper dig att hålla din STI produkt i absolut toppskick så att ni kan bedriva er verksamhet i lugn och ro. Alla arbeten utförs av auktoriserad personal och vi använder endast original reservdelar till alla produkter som är utprovade av de fabriker som tillverkar STI’s utrustning. Detta skapar en långsiktig ägartrygghet för er och säkerställer andrahandsvärdet på era produkter.

TJÄNSTER

Finansiering

HITTA RÄTT UPPLÄGG FÖR ER

Fakturaköp:
Vi fakturerar mot 30 dagar om ej annat övk.

Avbetalning:
Ni betalar vid tre tillfällen eller enligt övk.

Leasing:
Ni månadsfaktureras via ett externt finansbolag. STI samarbetar i första hand med IKANO. Finansieringen kan ske under 12-24-36 eller 60 månader och ni kan välja på 10-20 eller 30% restvärde på objekten.

Hyra:
Ni månadsfaktureras ett hyresbelopp via ett externt finansbolag. STi samarbetar i första hand med IKANO. Ni erbjuds hyrestid på normalt 48 eller 60 månader.

KONTAKT

Har du några frågor gällande våra tjänster?