Hyra eller leasa gym

VÅRT ERBJUDANDE

Hyra eller leasa gym

Friskvård är något som är viktigt för alla verksamheter och många vill gärna ha ett gym nära till hands. Det är något som vi kan erbjuda –  möjligheten att träna, direkt på din arbetsplats. 

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ – Hyra eller leasing.

Varje år väljer ett tjugotal anläggningar att hyra sitt utrustningspaket av oss på STI. Här går vi igenom fördelarna med att hyra gym och gymutrustning.

LÄGRE MÅNADSKOSTNADER

Att hyra gym och gymutrustning är betydligt billigare jämfört med en leasingfinansiering. Det kan skilja sig så mycket som upp till 50 procent i prisskillnad per månad.

Vi strävar alltid att få ner månadsavgiften till lägsta möjliga nivå för att gynna dig som kund, då detta blir mindre belastande för ditt företags likviditet. En viktig punkt att notera – Det är avdragsgillt att hyra gym och gymutrustning om man följer Skatteverkets regelverk kring detta.

GARANTI & SERVICE

En annan fördel med att hyra gym är att det ingår fri frakt och installation vid avtalets början. Garanti och service ingår under hela hyresperioden kostnadsfritt.

Vårt mål är att hjälpa er att hålla era produkter i toppskick och vi kompromissar inte när ni anlitar STI utan vi säkerställer att allt vi gör är långsiktigt och seriöst genomfört så att ni får ut bästa möjliga prestanda av era hyrda produkter.

Läs mer om våra serviceavtal som vi kan erbjuda dig

MILJÖTÄNK & ÅTERBRUKSKEDJA

Vid hyra är också fördelen att du blir en del i vår återbrukskedja om du väljer att
hyra gymprodukter som tidigare varit uthyrda. Dessa produkter har helrekonditionerats till nyskick innan de hyrs ut igen.

Detta system möjliggör för oss att ge kunder en ännu lägre månadsavgift samt full trygghet då det alltid ingår full garanti och service, oavsett om det är en återbruksprodukt eller en ny produkt.

FLERA MÖJLIGHETER

Med vårt hyresupplägg har du möjlighet att välja mellan olika hyresperioder samt viss möjlighet att uppgradera gymutrustningen.

Vi garanterar kunden att utrustningen alltid fungerar felfritt med service och garantier.

Vi samarbetar i första hand med IKANO och Release Bank för hyresfinansieringarna, och erbjuder hyresperioder på 36, 48 eller 60 månader.

KONTAKT

Vill du hyra gym?